trešdiena, 2011. gada 2. februāris

Studentu konference

Prieks par paveikto!

Februāra pirmās divas nedēļas SPPA ir laiks, kad plašākai publikai tiek demonstrēti iepriekšējā studiju semestra projekta darbi, jo notiek tradicionālā studentu konference. Arī šis gads nebūs izņēmums, jo no 1. līdz 10. februārim norisināsies konference „Priekšmets: Pilot-projekts.

Ar ko šī konference ir nozīmīga? Tajā savus projekta darbus prezentēs studenti no visām SPPA fakultātēm. Ja eksāmenos studenti ir tikai atbildētāja lomā, tad konferencē viņi var ar lepnumu demonstrēt savu darbu augstskolas pasniedzējiem, studentiem un citiem interesentiem. Tas ir lielisks veids, kā attīstīt prezentācijas prasmes, kas šodien ir nepieciešamas un noderīgas vai katrā profesijā.

Konference solās būt bagātinoša un interesanta, jo tajā būs pārstāvēti dažādu nozaru projekti. Apmeklētājiem būs iespēja uzzināt, kas slēpjas zem šiem projektu nosaukumiem: „Ceļš uz mērķi”, „Studentu darba birža”, „Verbālie un neverbālie resursi – psihologa instrumenti”, „Starpkultūru atšķirību labirintā” u. c.

Ar konferences programmu var iepazīties augstskolas mājas lapā www.sppa.lv. Drīzumā centīsimies dot nelielu ieskatu studentu projektos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru