sestdiena, 2013. gada 13. jūlijs

SPPA sāk studentu uzņemšanu

Starptautiskā Praktiskās Psiholoģijas Augstskola (SPPA) ir privāta augstskola, kuras mērķis ir nodrošināt iespēju studentiem iegūt augstāko profesionālo un akadēmisko izglītību psiholoģijas, tulku, datordizaina, uzņēmējdarbības, sabiedrisko attiecību un reklāmas, kā arī audiovizuālās mākslas jomā. 
 
Augstskolā var iegūt bakalaura un maģistra akadēmisko grādu. Iegūtais diploms ir starptautiski atzīts un tiek izsniegts divās valodās (latviešu valodā un angļu valodā).
Pedagoģiskais process ir centrēts uz studentu, uz konkurētspējīga speciālista sagatavošanu. Šajā nolūkā nemitīgi sekojam praktiskā darba vajadzībām un to dinamikai. Nodrošinām bakalauru līmeni tā, lai absolvents varētu turpināt mācības maģistrantūrā jebkurā Latvijas vai ārzemju augstskolā. To sekmē uz problēmu risināšanu orientēta mācīšanās un projektu izstrāde.

 
SPPA koncepcija: mēs uzņemam klipus, rakstām grāmatas un rakstus, lasām žanra klasiķus, izstrādājam projektus, veidojam filmas, atrodam draugus, organizējam izstādes, reklamējam paši sevi, zīmējam ainavas, saržus, portretus, strādājam plenēros, uzstādām problēmu jautājumus, rīkojam ballītes, veidojam stāstus, veicam pētniecisko darbu… mēs dzīvojam, – tātad, mēs mācāmies!


Plašāku informāciju par studiju programmām var iegūt www.sppa.lv
informāciju par studiju iespējām ārzemēs strādājošajiem un pieteikties studijām var rakstot uz sppa@sppa.lv ; vai zvanot: +371 67506257.


 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru