trešdiena, 2011. gada 13. aprīlis

Spēlējam kopā!


Sestdien, 26. martā SPPA notika Spēļu vakars. Studenti sacentās šaha un dambretes spēlē, izmēģināja savu veiklību galda tenisā, vārdu skaidrošanas spēlē Alias un vēl daudzās citās spēlēs.
Kā atceras Artūrs, viens no vakara organizētājiem: „Sestdiena nepagāja bez piedzīvojumiem: vakara sākumā izsita elektrības korķus. Viss grima tumsā un klusumā. Jūs domājat, tas apbēdināja vakara dalībniekus? Nekā! Visi bija pilnīgā sajūsmā - romantika! Tomēr tā beidzās samērā ātri, jo elektrības padeve tika operatīvi atjaunota.”
Kā jūs domājat, kura no spēlēm izraisīja vislielāko dalībnieku interesi? Pareizā atbilde - galda teniss. Daži demonstrēja veiklību, virtuozi strādājot ar raketi, kamēr citi centās atsist bumbiņu, kā nu mācēdami, bet visiem bija jautri. Radās doma par augstskolas galda tenisa turnīra organizēšanu. Un no mūsu augstskolas tajā būtu gatavi piedalīties ne tikai studenti... Bet tas lai paliek intrigai.
Paldies visiem, kas piedalījās Spēļu vakarā, un aicinām studentus apmeklēt arī citus Studentu Padomes organizētos pasākumus! Vai vēl labāk – nākt ar savām idejām un iesaistīties pasākumu rīkošanā pašiem!
A. S.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru